Volwassenen

Individuele sessies

Deze vinden plaats in mijn praktijkruimte : ‘t bruishuis te Meensel-Kiezegem. In deze individuele sessie krijg je alle aandacht voor jouw vraag.

Je legt een traject af, waarbij ik naast je blijft staan met mijn ondersteuning, terwijl je zelf volledig verantwoordelijk blijft over je eigen leven. In functie van je groeiproces gebruik ik

 

Een sessie duurt anderhalf uur. Enkel op afspraak.

Tarief: € 36,-

 

Sessie annuleren?

Dat kan tot 24u op voorhand door een bericht na te laten of telefonisch contact op te nemen. Na deze termijn wordt de helft van het voorziene uurtarief als annulatievergoeding (€ 18,-) in rekening gebracht.

 

Infosessie

Het is een kans om kennis te maken met het thema en mijn manier van werken.

Workshop

Hierin komt een specifiek thema aan bod waarbij de nadruk ligt op lichaamsgericht ervaren.

Reeks

Hier ga je op regelmatige basis met een vaste groep aan de slag. Interacties met andere deelnemers en deelmomenten kunnen herkenning en erkenning brengen. In een groep krijg je ook spiegels aangeboden die kunnen maken dat je sneller inziet wat je blinde vlekken zijn. In een sfeer van veiligheid en vertrouwen komen diepere lagen van jezelf meer in het licht en kom je meer in contact met wie je bent.

Themadag

Diverse lichaamstechnieken worden gebruikt om het thema vanuit verschillende invalshoeken te belichten.
Een wisselend geheel van luchtige en intense, lichaamsgerichte contactoefeningen en deelmomenten bieden je de mogelijkheid om de door jou doorvoelde ervaringen in een breder kader te plaatsen. Het geeft je de mogelijkheid om verdere stappen te zetten in je persoonlijk groeiproces.

Weekend

In een weekend kan je Emotioneel LichaamsWerk intens ervaren. Het aanbod bestaat uit een boeiende mix van ELW met creatieve impulsen, zelfexpressie, massage, relaxatie... In 'deelrondes' kan je, samen met en door anderen, je ervaringen delen. Dit geeft je een mooie steun in je eigen ontdekkingsproces. Het geheel wordt omkaderd door een deskundige begeleiding ter ondersteuning van je groeiproces op jouw tempo en met respect voor jouw grenzen. Daarnaast wordt er gezorgd voor een locatie waar je heerlijk kan genieten van lekker eten, de natuur, ... tijd en aandacht voor jezelf!

Meer info zie agenda.